Logiranje
DJI predstavlja prvi dron u službi Agrikulture
Agras MG-1

DJI predstavlja prvi dron u službi Agrikulture

Revolucija je na vidiku!
Iskreno, nije da je meni kao Sanitarnom Tehničaru ovo potrebno no stvarno bi si želio jedan ovakav dron!
DJI je tvrtka koja proizvodi dronove, one višeg cjenovnog ranga i odlične kvalitete.

Trenutni dron pod imenom Agras MG-1 je fenomenalan i jedinstven. Revolucionaran u pogledu prskanja usjeva jer su mu mogućnosti veće, brže i kvalitetnije.

Pogledajte video:

DJI Agras MG-1 je otporan na prašinu te izrađen od antikorozivnih materijala. Moguće ga je preklapati radi lakšeg transporta i pospremanja. Osam rotora se nalazi na Agrasu te mu oni omogućuju podizanje tereta od 10kg bilo tekućine ili granula. Brzina mu je vrlina te je sa ovim dronom moguće obraditi oko 40000m² što je stvarno WOW! Prema statistici ovaj dron je brži za oko 40x u usporedbi sa manualnom prskalicom. Agras MG-1 može letjeti brzinom od 8 metara u sekundi te prilagoditi intenzitet prskanja ovisno o brzini letenja i terenu.

 

Tokom letenja dron skenira teren ispod sebe automatski se prilagođava terenu i biljkama u svrhu aplikacije optimalne količine pesticida i to sve se odvija u realnom vremenu!

 MG1 tank

Korisnici su u mogućnosti odabrati automatski, semi-automatski i manualni mod upravljanja. Dron ima 4 zamjenjive keramičke štrcaljke svaka pogonjena motorom. Navedene štrcaljke su kvalitetne i omogućavaju korištenje tisuća sati. Vrtnje rotora omogućavaju povećanu brzinu prskanja te osigurava da će pesticid pokriti stabljike i lišće blizu tla.

 

Tijelo Agras MG-1 je zatvoreno ali posebno napravljeno sa centrifugalnim sistemom hlađenja koji produljuje život motora čak i do 3x! Trostruka filterska zaštita osigurava ulaz magle, peludi i prašine. Dok dron leti zrak ulazi u dron preko prednjih ulaza, filtrira se i prolazi kroz svo kučište letjelice hlađeći pritom sve komponente drona. Vrućina se oslobađa u zrak oko same letjelice. Dron je inteligentan, a to mu omogućava memorija koja se nalazi unutar njega. Pametan je jer nakon što je doveden na dopunu pesticida i ponovo stavljen u pogon, on sam automatski nastavlja tamo gdje je i stao.

MG1 za slider sanitarac dron

Objavio
Molim prijavite se ako želite komentarati

Logiranje ili Registracija

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.